FIFA 21 TOTW 14 live: Rashford, Casemiro, Lenglet, mer

Neste ukas FIFA 21-lag, TOTW 14, er nå live i Ultimate Team ⁠ - her er alt vi vet om det nye oppgraderte laget så langt, inkludert hele spillertroppen.

Julekampanjen, & ldquo; Frys, & rdquo; er alt pakket inn, og FIFA 21-spillere venter nå med ventet ånd på Årets lag ⁠— eller kanskje Headliners ⁠— å ankomme.Men først har vi det planlagte TOTW som er falt på onsdag.

Denne uken er også bra, med tanke på noen av de store navnene som fant veien på poengark over hele verden den siste uken, inkludert Marcus Rashford som scoret i to kamper for Manchester United.

Her er alt vi vet om FIFA 21-promo midt i uken så langt:

hvor mye niacinamid er for mye

FIFA 21 Team of the Week 14

sesong 6 uke 1 jukseark

Mens Rashford absolutt er den største trekningen fra denne ukens TOTW, er det også mange andre interessante kort. Til tross for tempoet ser en 90-rangert Casemiro ut som et monster på defensiv midtbane, mens hans La Liga-fiende Clement Lenglet ser ut til å være tilbake til sin metaversjon fra FIFA 20.

Carrasco sitt andre In-Form år styrker den spanske ligas tilstedeværelse i troppen, mens Cancelo kan gi et virkelig hyggelig alternativ for Premier League-fans.

Team of the Week 14 starttid

30. desember ga FIFA-forlagene EA ut det fjortende partiet av Team of the Week-kort for i år. TOTW 14-kampanjen startet kl. 18 (britisk tid), som vanlig.Det betyr 18:00 BST, 12:00 CT, 13:00 EST, 3:00 AEST for de over hele verden.

  • Les mer: FIFA-fans er overbevist om at EA hemmeligholder FUT-kort

Som vanlig ble disse boostede TOTW 14-spilleroppgraderingene kunngjort samtidig som de droppet i spillet i FIFA 21. Hold øynene dine skrelt på offisiell Twitter-konto - vi sørger alltid for å dele teamet så snart det er live.

Casemiro i FIFA 21

EA SPORTS

Casemiro's 90-klassifiserte In-Form ser ut som en absolutt forstyrrer på midtbanen.

Våre FIFA 21 TOTW 14 spådommer

Nå som hele troppen er løslatt, la oss sjekke Dexertos TOTW 14 spådommer for å se hvor mange vi endte med å få rett!

  • Bernd Leno Arsenal— Arsenal
  • Heinz Lindner Bas— Basel
  • Uğurcan Çakır ⁠— Trabzonspor
  • Milan & Scaron; kriniar - Inter Milan
  • Clement Lenglet Barcelona— Barcelona
  • Mario Hermoso Canseco Atl— Atlético Madrid
  • Marcel Tisserand F— Fenerbahce
  • Jason Denayer ⁠— Lyon
  • Philipp Max - PSV Eindhoven
  • Hakan Calhanoglu Milan— Milan
  • Xeka Lille— Lille
  • Bukayo Saka— Arsenal
  • Alexandru Maxim Gaz— Gaziantep FK
  • Bruno Fernandes Manchester— Manchester United
  • Robert Taylor ⁠— SK Brann
  • Florian Sotoca ⁠— Linse
  • Moussa Konaté Am— Amiens
  • Raheem Sterling Manchester— Manchester City
  • Suso ⁠— Sevilla
  • Franck Ribery F— Fiorentina
  • Rubén García Santos Os— Osasuna
  • Odsonne Edouard ⁠— Celtic
  • Sergi Canós ⁠— Brentford

Som alltid, sørg for å følge oss på Twitter, @UltimateTeamUK , for alle de siste FIFA 21-nyhetene, lekkasjer, guider og mer.

hvordan få prestisje poeng liga